Service & onderhoud

Installatietechniek Lambrichts biedt een garantie van 2 jaar op zowel de apparatuur als de uitgevoerde werkzaamheden. Echter, de fabrieksgarantie op bepaalde onderdelen kan soms oplopen tot wel 5 of 10 jaar. Om hier aanspraak op te kunnen maken, is het belangrijk dat de installatie regelmatig wordt onderhouden.

Als erkend STEK-installateur voeren wij professioneel onderhoud en inspecties uit aan uw installatie.

De voordelen van service & onderhoud zijn als volgt:

Gezondheid: In airconditioningssystemen blijven deeltjes uit de lucht achter in het filter. Als deze deeltjes zich ophopen, kan dit bacteriegroei en schimmelgroei veroorzaken. Door jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren, wordt dit voorkomen.

Voorkom storingen: Wanneer de installatie minder vervuild is, is de kans op storingen kleiner.

Verhoogd rendement: Een goed onderhouden installatie verbruikt minder energie.

Veiligheid: Wij controleren het elektronische gedeelte van de installatie en zorgen ervoor dat er voldoende koudemiddel aanwezig is, om uw veiligheid te waarborgen.

Vertrouwd onderhoud door ITL24 / Installatietechniek Lambrichts

Airco onderhoud

 

Een volledige inspectie en onderhoudsbeurt

Tarief

1 binnen- en 1 buitenunit: € 120,00

2 binnen- en buitenunits: € 160,00

3 binnen- en buitenunits: €190,00

Onze Missie & Waardes

Voor kwalitatief goede airco’s en onderhoud bent u bij Installatietechniek Lambrichts aan het juiste adres.

Vertrouwd

Ook in uw regio hebben we al een airco geplaatst, vraag naar reviews bij mensen bij u in de buurt

Eerlijke prijzen

Goede kwaliteit, voor een goede prijs. Dat is wat u van ons kunt verwachten.

Snel & flexibel

Wij denken graag met u mee, flexibel en snel!

Tevredenheid gegarandeerd

Deze of komende zomer zit u weer heerlijk gekoeld erbij! Wacht niet langer en begin met koelen.

Wat vinden klanten van ons?

Paul Buysers - Sittard

"ITL24 - Stefan heeft onlangs 2 airco’s in onze woning gehangen. Vooraf had ik al alles afgedekt met oude dekens en meubels verschoven. Achteraf gezien was dit helemaal niet nodig. Stefan werkt heel netjes en we zijn dan ook dolblij met onze nieuwe airco’s die ook nog eens als verwarming te gebruiken is."

Bjorn uit Geleen

"Na de oplevering van onze nieuwe woning was er grote interesse in een aircosysteem. Stefan kon op korte termijn komen voor een adviesgesprek. Zijn kundige kijk heeft hij een goed advies gegeven. Niet lang daarna is het systeem door Stefan vakkundig geplaatst. Nu kunnen we genieten van koude winters en warme zomers."

Arthur uit Sint Joost

"Stefan heeft bij ons 3 airco’s gehangen. Ik had zijn naam doorgekregen van een andere klant die zeer tevreden was. Na contact werd direct een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. Stefan gaf een prima advies waar ze het beste gehangen konden worden, waar de buitenunits geplaatst konden worden en een goede prijs.
Binnen een week werd er een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de airco’s. Het
plaatsen verliep prima, vakkundig en alles netjes opgeruimd voor vertrek.."

Hugo uit Geleen

"De laatste zomers liep de temperatuur alleen maar meer op in de slaapkamer. Na telefonisch contact met Stefan konden we snel tot een afspraak komen.
Binnen een korte tijd hing de airco al, met een goeie instructie over de bediening. Nu heb ik het klimaat binnen in eigen handen waarmee ik de zomer lekker doorkom"

Dennie uit Stein

Wij hebben sinds kort zonnepanelen en besloten om ook een airco te laten plaatsen. Omdat mijn dochter ook 2 airco,s heeft laten plaatsen van Stefan hebben wij hem ook gebeld. Hij is komen kijken en een week later hing hij al. Stefan is een vakman en werkt heel netjes,goede service en betaalbaar, bedankt we genieten nu van de warmte en straks in de zomer van de koelte.

Anthony uit Kerkrade

Om de grote zomerdrukte voor te zijn hebben wij al in april een KaiSai 3.5KW airco laten installeren. De airco werd vakkundig geïnstalleerd waarbij aan al onze wensen werd voldaan. Ondanks de dikke muren was de montage zo gebeurd en werd alles keurig netjes schoon achtergelaten. Omdat de airco ook heel goed kan verwarmen hebben we er meteen plezier van. We geven ITL24 dan ook een 5-sterrren waardering

Fam Vrancken uit Stein

Na een goed advies gesprek met Stefan over een airco hebben we het besluit genomen een airco te laten plaatsen. Stefan kon snel leveren zodat we deze zomer ook van koelte op onze slaapkamer konden genieten. Stefan werkt netjes en komt zijn afspraak ook na. Zo tevreden dat hij bij mijn moeder er ook 1 gaat plaatsen. Dit bedrijf is zeker aan te raden.

Neem contact op 

Neem vrijblijvend contact op met Installatietechniek Lambrichts. We staan u graag te woord.

06 20 69 81 61

Installatietechniek Lambrichts

Stefan Lambrichts
Burg. Cremersstraat 8,
6433CW HOENSBROEK

info@installatietechnieklambrichts.nl
06 20 69 81 61
IBAN: NL63 RABO 0354 4673 79

Kvk-nummer:  77948505
BTW-nr: NL003263851B21
STEK-nummer: 20.08284

Vul uw gegevens in