Waarom Mitsubishi airco’s de oplossing zijn voor u

Als we spreken van de wereldleider op gebied van airconditioningsystemen voor residentieel, commercieel en industrieel gebruik, dan hebben we natuurlijk over Mitsubishi. Met zijn staaltje vakmanschap is het bestendig tegen de zeer verschillende klimaatomstandigheden die over heel de wereld heersen. De duurzame machines kunnen jarenlang hun werk doen zonder al te veel energie te verbruiken of schadelijke gevolgen te hebben voor het milieu.  Ze worden ontwikkeld met milieuvriendelijke materialen waardoor het mogelijk is om ze achteraf te recyclen.

Mitsubishi airco’s staan garant voor een stille werking, de beste filtertechnieken en zijn voorzien van het A++ energielabel. 

Ten slotte zorgen de Mitsubishi airco’s ervoor dat u het gevoel heeft dat u zich continu bevindt bij een waterval of een bosrijke omgeving. Dit wordt mogelijk gemaakt door de negatieve ionen die 24 uur per dag geproduceerd worden. Negatieve ionen zijn onzichtbare deeltjes of moleculen dat die extra negatief geladen zijn. Ze worden van nature gegenereerd door verdampend water, watervallen en ionische mineralen zoals toermalijn.

Hoeveel kW kiest u nou?

Om te weten welke van de 2 airco’s u nodig heeft in uw huis kunt u de volgende berekening hanteren.

  • Eerst gaat u na hoeveel m³ uw ruimte is
  • Dan moet u nagaan in welke categorie u valt
Categorie 30 Categorie 40 Categorie 50
Goed geïsoleerde ruimte
Weinig ramen
Koele ruimte in de zomer
Weinig warmtebronnen
Redelijk geïsoleerde ruimte
Veel ramen
Warmtebronnen zijn aanwezig
<br>
Ruimtes zoals zolderverdiepingen
Ruimtes met een plat/schuin dak
Veel ramen
Veel warmtebronnen

  • Ten slotte moet u het aantal m³ vermenigvuldigen met de categorie waarin u valt

Bijvoorbeeld:

Ruimte: 87,5 m³
Categorie: 40
Berekening: 87,5m³ x 40 = 3500 

Wanneer u dus over een ruimte beschikt van 87,5 m³ en valt in categorie 40, heeft u een airco nodig die uitgerust is met 3,5 kW. Bezit u over een ruimte van 125 m³ die overeenkomt met categorie 40, dan heeft u een airco nodig met een koelvermogen van 5 kW. 

Wat heeft Installatietechniek Lambrichts u te bieden?

Installatietechniek Lambrichts installeert niet alleen uw airco maar houdt ze ook net als nieuw. Naast de 2 jaar garantie, die bovenop de fabrieksgarantie zit, bieden wij 2 onderhoudsabonnementen aan. Als u deze aangaat, is uw onderhoud in het eerste jaar geheel gratis. 

Het eerste abonnement is voor airco’s die regelmatig gebruikt worden. U kunt dan genieten van een jaarlijkse inspectie en onderhoudsbeurt. Indien u de airconditioning niet zo vaak aanzet, is het 2de abonnement meer geschikt voor u. Hier zal Installatietechniek Lambrichts tweejaarlijks langskomen om deze volledige inspectie en onderhoudsbeurt te vervolledigen.

Binnen beide opties krijgt u ook nog de extra service dat u geen voorrijkosten en arbeidsloon moet betalen in geval van een storing, bij airco’s tot 10 jaar oud. Ook wanneer u geen klant bent bij Installatietechniek Lambrichts, kunt u een van de 2 onderhoudsabonnementen afsluiten. 

Installatietechniek Lambrichts staat garant voor kwalitatief goede airco’s en onderhoud met een vertrouwde, snelle en flexibele service tegen een eerlijke prijs.

Waar wacht u nog op? Neem snel contact met Stefan!