Waarom Daikin airco’s de oplossing zijn voor u

Verlaag direct uw gasverbruik met onze Daikin lucht/lucht warmtepomp 

Wanneer u voor Daikin airconditioning kiest, kiest u voor bekroonde, energiezuinige technologieën en flexibele oplossingen. Daikin airco’s zijn uitgerust met een Inverter-technologie die focust op hernieuwbare energie en besparingen, hierdoor koelen ze u uw ruimtes met de gunstige energielabels. 

Daarnaast zorgen ze voor flexibele oplossingen voor uw woning. Er kan gekozen worden tussen Split systemen waarbij er 1 buiten- en 1 binnenunit geplaatst wordt. Deze koelt dan ook 1 ruimte en is eenvoudig te plaatsen. Daarnaast biedt Daikin ook Multisplit systemen aan waarbij er 5 binnenunits gekoppeld worden aan 1 buitenunit. 

En zeg nu eerlijk, wie wil geen prijswinnende airco in zijn woning hebben? Daikin wordt internationaal erkend voor zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en zijn uitstekend design. 

Alle ins and outs van de Daikin airco

Installatietechniek Lambrichts biedt 2 Daikin airco’s aan, namelijk: 

Daikin Perfera 4,2 kW voor € 2.600,-

Daikin Perfera 6 kW voor € 3.100,-

 

Ruimtebesparende en stijlvolle wandmodellen voor een hoog energierendement en comfort. De A+++ airconditioners van Daikin zorgen voor het rustgevende gevoel van ritselende boomblaadjes met zijn 20 dB(A). De stijlvolle R-32 airco’s kunt u overal in huis ophangen en zorgen dat uw milieu-impact met 68% gereduceerd wordt. 

Heeft u last van veel vocht in de ruimtes? Dan helpt het ontvochtigingsprogramma om deze te verminderen en dat zonder een schommeling te veroorzaken in de kamertemperatuur.  Ten slotte kan u de deze temperatuur perfect regelen van waar u ook maar wil en dit door de online controller. U kan de airconditioning bedienen via de app, uw lokaal netwerk of het internet. 

Daikin Airco
Daikin Airco
Daikin Buitenunit

Hoeveel kW kiest u nou?

Om te weten welke van de 2 airco’s u nodig heeft in uw huis kunt u de volgende berekening hanteren.

  • Eerst gaat u na hoeveel m³ uw ruimte is
  • Dan moet u nagaan in welke categorie u valt
Categorie 30 Categorie 40 Categorie 50
Goed geïsoleerde ruimte
Weinig ramen
Koele ruimte in de zomer
Weinig warmtebronnen
Redelijk geïsoleerde ruimte
Veel ramen
Warmtebronnen zijn aanwezig
<br>
Ruimtes zoals zolderverdiepingen
Ruimtes met een plat/schuin dak
Veel ramen
Veel warmtebronnen

  • Ten slotte moet u het aantal m³ vermenigvuldigen met de categorie waarin u valt

Bijvoorbeeld:

Ruimte: 87,5 m³
Categorie: 40
Berekening: 87,5m³ x 40 = 3500 

Wanneer u dus over een ruimte beschikt van 87,5 m³ en valt in categorie 40, heeft u een airco nodig die uitgerust is met 3,5 kW. Bezit u over een ruimte van 125 m³ die overeenkomt met categorie 40, dan heeft u een airco nodig met een koelvermogen van 6 kW. 

Wat heeft Installatietechniek Lambrichts u te bieden?

Installatietechniek Lambrichts installeert niet alleen uw airco maar houdt ze ook net als nieuw. Naast de 2 jaar garantie, die bovenop de fabrieksgarantie zit, bieden wij de mogelijkheid tot regulier onderhoud aan. 

Installatietechniek Lambrichts staat garant voor kwalitatief goede airco’s en onderhoud met een vertrouwde, snelle en flexibele service tegen een eerlijke prijs.

Waar wacht u nog op? Neem snel contact met Stefan!